Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Spårning

Vid mottagning och signering för lasten, måste du inspektera lasten noga för att se om det är perfekt eller inte; du ska skicka brev till oss i stället för att underteckna för det, om det har någon brott; Vi hjälper dig att bearbeta. Men om efter att ha mottagit och signering för det, sa att du produkten har några frågor, vi är i allmänhet oansvarigt.

1. Om du hittar paketet bryts när leverans, vänligen öppna paketet för att kontrollera om objekt hålls intakt. Om inte, vänligen vägra leverans. När paketet returneras till oss automatiskt, kommer vi att bekräfta om skadan sker under transporten. Om ja, kommer vi att skicka dig ett nytt av samma modell för utbyte eller fullständigt återbäring dina pengar efter dina önskemål.

2. Om du vill återgå paketet som redan undertecknats av dig, vänligen maila oss för att få leveransadress där ditt paket kan återföras till. Vi skulle ha något ansvar för eventuella saknade paket som orsakas av att återvända till fel leveransadress utan att be om vår kundsupport råd.

Leveransmetoder

När det gäller transportsätt, vi skickar vanligtvis din beställning genom Posten Sverige till de flesta större destinationer i världen. Men något område i världen som Sydafrika, Nederländerna och så vidare kan inte nås med USPS, kan vi ändra det till Air Mail automatiskt utan att meddela dig.

Spårningsmetoder

Efter din beställning skickas kommer vi att erbjuda dig USPS eller Air Mail spårning nr. & Webbplats där du kan spåra din beställning.

Obs: (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nr, vänta med tålamod en tid krävs av Express Company göra upp.).

Misslyckade eller felleverans

För de kunder som inte får ditt paket inom ovanstående totala leveranstiden, kontrollera med det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort eller annat giltigt intyg och orderinformation kopia som du kan skriva ut.

Förfrågan för sjöfarten via e-post

Namnge din titel med "Order nr" så vi kan ge dig ett snabbt svar, tack.

Återbetalningspolicy

Vid ankomsten till vårt lager alla gångna tillbaka objekt inspekteras. Om ditt objekt returneras oöppnad inom 30 dagar efter leverans, kommer vi att återbetala kostnaden för handelsvaror minus den ursprungliga fraktkostnad och faktiska återgång sändningsavgifterna.

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här. Vi lovar dig om rätt ordning paketet. Så om återvändande rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade varor är föremål för en 15% restocking avgift. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

Om varan har öppnats eller visar tecken på slitage du kan bli föremål för en partiell återbetalning och / eller avgifter av både original sjöfart och retur avgifter. Poster gav mer än 30 dagar efter leverans får endast beviljas exportbidrag på upp till 80 procent.

Du kan räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor från sjöfarten ditt paket tillbaka till oss. I många fall kommer du att få en återbetalning förr, men vi uppskattar fyra veckor på grund av den tid som krävs för returfrakten (upp till 14 dagar), produktkontroll på vår avkastning faciliteten (upp till 5 arbetsdagar), och bearbetning från din bank eller kreditkortsföretag (upp till 5 arbetsdagar). Vi kommer att meddela dig via e-post med information om din återbetalning, och vi utfärdar bidrag i form av betalning används för att göra ditt köp.

För Annullering

Om du vill göra en beställning avbryts, skulle du bättre avbryta det innan beställningen har skickats. Vi bearbetar alla order så snabbt som möjligt, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.
Timberland Skor , Hunter Regn Stövlar Sale , Timberland Skor Dam , UGG Skor , Timberland Kängor
Copyright © 2019 www.ggrip.se. Powered by Timberland skor butik
    Du har IP-adress: 3.80.128.196